De Klussenier Tiago Nunes Vicente

De Klussenier Tiago Nunes Vicente
De Klussenier Tiago Nunes Vicente

Leidseweg 403
2253 JD Voorschoten

Dien uw aanvraag in »

071 887 12 80
06 1423 1421
tiagonunesvicente@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 59311754

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Even voorstellen

Mijn naam is Tiago Nunes Vicente en ik woon met veel plezier Voorschoten. Voor de omgeving Sassenheim, Den Haag en Zoetermeer en natuurlijk Wassenaar, Leiden en Voorschoten ben ik beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in uw woning.

Jarenlang was ik werkzaam bij een aannemersbedrijf in Voorschoten. Bij dit bedrijf heb ik erg veel ervaring opgedaan met verbouwen en renoveren van woningen. Daarnaast heb ik de opleiding tot assistent uitvoerder goed afgerond. Naast mijn werk was ik altijd aan het klussen bij familie en bekenden. Ik heb onder andere mijn eigen huis en de woning van mijn broer compleet verbouwd.

U kunt voor alle werkzaamheden in en rond uw woning bij mij terecht. Door mijn ervaring kan ik iedere verbouwing realiseren, denk hierbij aan het plaatsen van keukens, badkamers, timmerwerk of een complete zolderverbouwing inclusief dakkapel.

Niet alleen zorg ik voor de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden, ik verzorg alles rondom de verbouwing. Mocht u een groot project tot uitvoering willen brengen dan kan ik mijn collega Klusseniers inschakelen. Ik blijf wel verantwoordelijk en realiseer de opdracht vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Ik sta voor Vertrouwd verbouwen, kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Mijn werkwijze is zorgvuldig en netjes. U mag van mij verwachten dat ik mijn werkplek netjes achterlaat.

Hebt u een verbouwing gepland, renovatiewerk op stapel staan of een reparatie die gedaan moet worden? U kunt gerust contact met mij opnemen om de mogelijkheden door te nemen. 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Voorschoten voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Reparatiewerk
  • Timmerwerk

Beoordelingen van klanten

betrouwbaar, vakkundig en klantgericht uit Voorschoten
Prima,komt zijn afspraken na. uit Voorschoten
de klus is snel uitgevoerdG.G. uit Leiden
Tiago denkt met je mee, probeert oplossingen te bedenken en staat voor je klaar. Is vrijwel altijd bereikbaar en zo niet, dan neemt hij snel contact met je op. Werkt netjes en ruimt ook altijd weer netjes op. Hij heeft voor mij een mooie badkamer gemaakt!Els uit Voorschoten
Prima, flexibele klussenier. Maatwerk en schakelt anderen in als hij zelf niet kan vanwege tijdgebrek of expertise. Prettige persoon. Zoals alle goede vakmensen helaas wel druk en dus afspreken op korte termijn lastig. Maar Tiago schept geen valse verwachtingen en heeft toch een ochtend vrijgemaakt om de meest urgente klussen te doen. Communiceert goed en snel.B uit Leiden
Vriendelijke zeer bekwame vakman.Hendrik-Jan uit Rijnsburg
zeer klantvriendelijk en snelle response. Goede communicatie uit Wassenaar
Goed werk afgeleverd en zeer prettig in omgangD uit Leiden
Een uitstekende betrouwbare klussenier die nergens zijn hand voor omdraait.M uit 's-Gravenhage
Professioneel en klantvriendelijk uit Leidschendam

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...